FamilyStream Nieuwsbrief #19

Voor onze luisteraars

Inmiddels zijn de feestdagen weer voorbij en mogen we gaan genieten van het mooie weer! Ondanks het feit dat in deze maanden minder muziek wordt geluisterd, blijft het team hard doorwerken aan een aantal mooie ontwikkelingen binnen FamilyStream. In deze nieuwsbrief zullen we jullie hier wat meer over vertellen!

Offline luisteren Android

Inmiddels is de nieuwe app voor Android uitgebracht. Deze update heeft veel voeten in de aarde gehad, maar is zeker de moeite waard!
De belangrijkste nieuwe functie is het offline beluisteren van muziek. Op deze manier kunt u dus deze zomer ook in de auto en op vakantie gebruik maken van FamilyStream. Een tweede belangrijke update betreft de horizontale view voor Android tablets. Hiermee wordt het gebruikersgemak van de app op deze apparaten flink verhoogd!

FamilyStream 3.0

De ontwikkeling van FamilyStream 3.0 begint steeds meer handen en voeten te krijgen. De ontwikkelingen lopen voorspoedig en het pakket laat nu al zien dat het een grote stap vooruit zal zijn! Zoals eerder geschreven, bestaat het nieuwe pakket voor een groot deel uit functionaliteiten die door onze luisteraars zijn aangegeven via de feedback. Zo zullen we gaan werken met wachtrijen, waardoor shuffle en repeat ook in het leven kunnen worden geroepen. Een volgende belangrijke wijziging is dat luisteraars direct in het pakket kunnen aangeven of de CD positief wordt ontvangen of niet. Op basis van deze ratings zullen CD’s worden gepositioneerd in het platform. Zo zal het straks zijn dat bijvoorbeeld onder bladeren de meest populaire CD’s als eerste worden getoond in een bepaalde categorie. Met deze systematiek zal het pakket en het gebruik ervan een heel nieuwe dimensie krijgen.

In de komende nieuwsbrieven zullen we steeds meer nieuwe ontwikkelingen gaan uiteenzetten!

Zomer!

De laatste dagen dient het lekkere weer zich steeds vaker aan! Wij zullen de komende maanden hard werken aan het nieuwe platform. Daarnaast zullen we steeds bezig blijven met het verzamelen van nieuwe muziek en contact zoeken met muzieklabels die nog niet zijn aangesloten.
Uiteraard blijven we jullie de komende maanden op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

Voor nu willen we jullie allen alvast een goede zomer toewensen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *