FamilyStream Nieuwsbrief #18

Voor onze luisteraars

Deze eerste nieuwsbrief van het jaar zit vol met leuke nieuwe aankondigingen!
De kerstperiode was voor ons de drukst bezochte periode tot nu toe. Het aantal leden is weer fors gestegen en er is weer een recordaantal van 700.000 nummers beluisterd!

Nieuw aangesloten muzieklabels

Door de grote groei die FamilyStream op dit moment doormaakt, is de interesse van een aantal labels in onze dienst toegenomen. We kunnen dan ook met trots zeggen dat we weer een groot aantal labels aan onze lijst met partners kunnen toevoegen:

– Festivo
– Prestare
– Label Cor Ardesh
– Label Hayo Boerema
– Label Geer Bierling
– Garrels

We hebben in de achterliggende periode steeds vaker de vraag gekregen of er meer aandacht kan komen voor klassieke muziek. We vertrouwen erop dat we deze groep mensen met bovenstaande lijst erg blij zullen maken!

De muziek van bovengenoemde labels zal de komende tijd gefaseerd worden toegevoegd.

Offline luisteren

Regelmatig krijgen we de vraag of muziek offline kan worden beluisterd. Morgen zal de app met deze functionaliteit beschikbaar zijn in de app-store van Apple.

Helaas lopen we bij de Androidversie van de app tegen een aantal zaken aan die verdere aandacht behoeven. Nu de app voor iOS is afgerond, zullen we daar onze volle aandacht aan schenken. We hopen de functie dan ook zo snel mogelijk aan Androidgebruikers te kunnen aanbieden. Uiteraard houden we u op de hoogte!

Verdere ontwikkelingen

Zoals u al eerder van ons vernomen heeft, zijn we druk bezig met de ontwikkeling van versie 3 van ons platform. Dat loopt tot nu toe voorspoedig. Binnenkort hopen we u meer te kunnen vertellen.

Ook volgen er binnenkort meer leuke ontwikkelingen. Hierover meer in onze volgende nieuwsbrief!

We wensen u weer veel luisterplezier toe de komende tijd en hopen dat u geniet van de nieuwe app én van onze nieuwe muziek!

PS: Elke vrijdag brengen we 12 nieuwe cd’s uit op ons platform. Wist u dat u precies kunt zien welke cd’s dat zijn? Volg ons op Twitter en op Facebook om op de hoogte te blijven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *