FamilyStream Nieuwsbrief #15

Voor onze luisteraars:

De afgelopen maanden is het wat stiller geweest dan jullie van ons gewend zijn. Dit door de grote drukte rondom de release van FamilyStream 2.0. Na een aantal maanden hard zwoegen, kunnen we met trots meedelen dat FamilyStream 2.0 een feit is.

Wat is veranderd in 2.0:

FamilyStream 2.0 is niet alleen het resultaat van onze bevindingen bij het platform, maar ook zeker evenveel bij jullie gebruikerservaring die via de feedback is gemeld aan ons. Het resultaat is een stabiel platform, waar alle kinderziektes uit zijn verwijderd. Het pakket oogt prettiger, werkt sneller en is nu helemaal stabiel. Waar mogelijk hebben we functies verbeterd, het platform sneller gemaakt en als kers op de taart heeft het hele platform een nieuwe meer rustigere interface gekregen.

Update op de apps:

Naast het verbeteren van de achterkant van het platform, hebben ook alle apps een flinke update gekregen. Met name voor de iPad zijn veel veranderingen doorgevoerd, waarbij de horizontale interface een belangrijke gebruikersverbetering is.

Daarnaast zijn alle apps stabieler en sneller dan voorheen, waardoor ze veel prettiger aanvoelen. Ook onze webapplicatie heeft een volledig nieuwe interface gekregen, waar rust en ruimte een belangrijke rol heeft gespeeld. Het menu is overzichtelijker, alsmede de verschillende functionaliteiten als de bladerencategorie en de radio’s.

Ook hebben we een volledig nieuwe beheermodule ingebouwd waar je eenvoudig je account kunt instellen en kunt beheren. Ook is het nu mogelijk om de kwaliteit van de muziek te selecteren voor de verschillende platformen. Hiermee is het ook mogelijk om FamilyStream met een lagere verbinding toch goed te kunnen gebruiken.

Ter afsluiting:

Met de komst van FamilyStream 2.0 hebben we een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van het platform. Alle bugs zijn verholpen en het pakket werkt vloeiender dan ooit.

Uiteraard stoppen de ontwikkelingen hier niet. We zullen continue bezig blijven met het invoeren van nieuwe functionaliteiten om u van nog meer gemak te voorzien. Daarnaast zal het toevoegen van nieuwe muziek steeds een hoge prioriteit blijven. Zo is onlangs ook het label van Martin Mans toegevoegd. Inmiddels zijn grote delen van zijn collectie te beluisteren op FamilyStream.

Naast het doorontwikkelen van het platform ligt de focus nu vooral op het afronden van de ontwikkelingen met Sonos. We hopen jullie hierover binnenkort meer nieuws te geven.

Rest ons jullie allen een zeer aang! ename zomer toe te wensen en daarbij jullie veel plezier te wensen met het vernieuwde FamilyStream platform!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *